Nudimo 5 zasebnih edukacijskih programa

 
 
 
 

Operater/operaterka CNC stroja

Upoznajte se s razvojem alatnih strojeva, temeljnim konstrukcijskim elementima i upravljačkim sustavom NC/CNC strojeva te tehnologijom kroz početni rad na istoj.

Steknite znanja o specifičnostima CNC tehnologije, izrade i učitavanja programa za CNC strojeve, korištenju programskih paketa.

 

AutoCAD operater/operaterka

Upoznajte se s inženjerskom grafikom i AutoCAD-om.

Steknite znanje potrebno za oblikovanje i interpretaciju tehničke dokumentacije. Naučite analizirati AutoCAD sučelje, primijeniti naredbe za crtanje, samostalno izrađivati složene ravninske crteže, definirati i opremiti crtež i prenijeti ga u vanjske aplikacije.

 
 
 
 
 
 
 

Usavršavanje za poslove programiranja CNC strojeva

Upoznajte se s upravljačkim sustavima CNC/NC strojeva, programom za simulaciju koji služi za programiranje CNC stroja i izvođenje 2.5D/3D simulacija obrade za troosnu glodalicu.

Naučite samostalno upravljati CNC strojem do razine efikasnog rješavanja problema u različitim problemskim situacijama upravljanja strojem.

 
 
 
 
 
 
 

Osnovni tečaj - 3D dizajn, modeliranje, ispis

Upoznajte se s aditivnom tehnologijom, karakteristikama temeljnih konstrukcijskih elemenata uređaja, 3D dizajnom i modeliranjem, osnovnim principima parametara za 3D ispis, vrstama materijala koji se koriste te sa radom na uređaju za 3D ispis.

Naučite izraditi 3D model.

 

Napredni tečaj – 3D skeniranje, rad s poligoniziranim 3D modelima, povratno inženjerstvo, 3D ispis

Upoznajte se s radom industrijskog 3D skenera i procesom skeniranja uzorka.

Naučite proces povratnog inženjerstva te kako obraditi 3D skenirani model korištenjem za to predviđenih alata.