Tehnološko-edukacijski poduzetnički inkubator Proizvodni park Torpedo

 

Nova riječka poslovna infrastruktura na površini od 1.557,34 m² koja omogućuje malim i srednjim poduzetnicima pristup znanju, informacijama i visokokvalitetnim uslugama putem kojih će poboljšati svoje rezultate, vještine i transfer znanja kroz edukacije i umrežavanja.

 
 
 
 

PODUZETNIČKI INKUBATOR

 

Poduzetnicima početnicima omogućuje lakši pristup znanju, informacijama i visokokvalitetnim uslugama za pokretanje vlastitog poslovanja te povećanje stope njihovog opstanka na tržištu, a postojećim malim i srednjim poduzetnicima pomaže u razvoju njihovih proizvoda i usluga te poboljšanju poslovanja.

 
 
 

CENTAR ZA INOVATIVNA TEHNOLOŠKA START UP PODUZEĆA I EDUKACIJU

 

Poduzetnici imaju mogućnost uz dosadašnje korištenje poslovno-proizvodnog prostora i usluga savjetovanja, informiranja i edukacije dobiti priliku razvijati svoje ideje u funkcijska rješenja - prototipove, a kasnije i same proizvode putem tehnološkog laboratorija opremljenog specijaliziranom industrijskom opremom za 3D skeniranje i 3D printanje.

 
 
 
 

KONFERENCIJSKI CENTAR

 

Na galeriji se formira prezentacijsko/edukacijsko/konferencijski prostor s fleksibilnom postavom elemenata ovisno o potrebi (radionice, konferencije, prezentacije, projekcije i simulacije).

 
 
 

IZLOŽBENI PROSTOR

 

Središnji prostor hale (ulica) služi kao javni izložbeni prostor.

 
 

EDUKACIJSKI PROGRAMI

 

> Osposobljavanje za operatera/operaterku CNC stroja

> Osposobljavanje za poslove AutoCAD operatera/operaterke

> Usavršavanje za poslove programiranja CNC alatnih strojeva

> Osnovni tečaj - 3D dizajn, modeliranje, ispis

> Napredni tečaj - proces 3D skeniranja, rad s poligoniziranim 3D modelima, povratno inženjerstvo, 3D print