Coworking space

Otvoreni radni prostor

Coworking je oblik poduzetništva temeljen na umrežavanju i obavljanju djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom poslovnom prostoru. 

 

 

 

Riječka razvojna agencija Porin uspostavila je otvoreni radni prostor sa željom da obogati ponudu usluga poduzetnicima i obrtnicima.

Riječ je o prostoru za rad koji se može unajmiti te je namijenjen poduzetnicima koji nemaju potrebu za vlastitim prostorom ili im vlastiti poslovni prostor u određenim situacijama (poslovni sastanci, prezentacije) ne zadovoljava njihove specifične potrebe.

Razmjena znanja i iskustava te stvaranje novih poznanstava.

Coworking space je kao koncept stekao veliku popularnost širom svijeta jer omogućuje interakciju, razmjenu znanja i iskustava, stvaranje novih poznanstava i otvaranje novih poduzetničkih mogućnosti.

Rad u coworkingu savršeno se uklapa u poslovni model današnjice - fleksibilan, promjenjiv i dinamičan.

 

Najmom coworking prostora korisnici, za svoje potrebe, mogu koristiti i dvoranu za sastanke (uz najavu) te čajnu kuhinju.

Za razliku od uobičajenog uredskog okruženja, coworkeri su međusobno neovisni. Istovremeno, coworking nudi i mogućnost međusobnog povezivanja i suradnje pa vrlo lako može dovesti do novih poslovnih prilika.

CJENIK

1Dnevno
50,00 kn / 6,64 €
2Tjedno
200,00 kn / 26,55 €
3Mjesečno
600,00 kn / 79,63 €
4Godišnje
6.000,00 kn / 796,34 €
 

Na sve cijene obračunava se PDV od 25%.

Kod izračuna cijena u eurima primijenjen je fiksni tečaj konverzije 7,53450.

 

Za dodatne informacije javite nam se na mail: [email protected] ili telefon 051 634 331.